Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'de emniyet ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, teröristlere ait silah, mühimmat, el yapımı patlayıcı madde ile yaşam ve tıbbi malzeme ele geçirildi.

        Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Tunceli'de teröristlerin bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler tarafından ortak operasyon düzenlendiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

        "Merkez kırsalında bulunan sığınak ve barınaklarda, lav silahı, 4 basma düzenekli el yapımı patlayıcı, 4 el yapımı patlayıcı düzeneği elektronik devre, telsiz, kamera, 30 kilogram amonyum nitrat, 145 kalaşnikof mühimmatı, 350 biksi mühimmatı, el bombası, 2 tüp ve 4 uyku tulumu ile yaşam ve tıbbi malzeme ele geçirilmiştir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler