Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik Kırşehir merkezli operasyonda 4 üniversite öğrencisi yakalandı.

        Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasında yer aldıkları iddia edilen üniversite öğrencilerine yönelik Kırşehir ve İstanbul'da operasyon düzenledi.

        Öğrencilerden F.S. İstanbul'da, D.Ç, A.S. ve S.B. Kırşehir'de gözaltına aldı. Şüphelilerin, sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK ve örgütün gençlik yapılanması YDG-H lehine paylaşımlarda bulundukları tespit edildi. Öğrencilerin, cep telefonu ve bilgisayarlarına el konuldu.

        Şüphelilerin Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde işlemleri sürüyor.

        Kırşehir merkezli 7 ilde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik daha önce düzenlenen operasyonda, 14 üniversite öğrencisi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler