Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Vali Yardımcısı Ayhan Özkan'ın makam odasına "Halı kirlenmesin" diyerek ayakkabılarını çıkararak giren 83 yaşındaki Hüsne Kevser'e, talep ettiği kömür yardımı yapıldı.

        Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memurlarınca getirilen 1 ton kömür, Hüsne ninenin Yenimahalle'deki müstakil evinin önüne bırakıldı. Hüsne nine de imzasını atarak, kömür yardımına kavuştu.

        Hüsne Kevser, gazetecilere yaptığı açıklamada, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Devletimizden Allah bin kere razı olsun, kömürümü getirdiler. Kömürü getirip kapıya döktüler. Bu yıl da beni kurtardılar." dedi.

        Yenimahalle'de müstakil evde yalnız yaşayan Hüsne Kevser, Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca her yıl dağıtılan kömür yardımını alamaması üzerine, dün Vali Yardımcısı Ayhan Özkan ile görüşmeye gitmişti. Hüsne nine, Özkan'ın makamına, halının kirlenmemesi için ayakkabılarını çıkararak girmişti. Özkan'ın bu durumu sosyal medya hesabından "yaşlı ninenin hassasiyeti" başlıklı fotoğrafıyla paylaşmasının ardından Kevser ilgi odağı olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler