Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hurdacılık yapan babasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık, 15 yıl hapse mahkum edildi.

        Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, 23 Mayıs 2016'da babası Ekrem Dumanlı'yı (37) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan İlker Dumanlı (20) ve sanığın annesi Gülşen Dumanlı ve avukatı katıldı.

        Dumanlı, son savunmasında, olay günü babasının annesini öldüreceğinden korktuğunu öne sürerek, "Keşke olmasaydı. Çok pişmanım." dedi.

        Mahkeme heyeti, İlker Dumanlı'yı "yakın akrabayı kasten öldürme" suçundan 15 yıl hapse mahkum etti.

        Tutuksuz sanık Gülşen Dumanlı'ya ise 5 ay hapis cezası veren mahkeme heyeti, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

        Kurtlar Köyü Kaptaş Mahallesi'nde 23 Mayıs 2016'da, Dumanlı ailesinin yaşadığı barakada tartışma çıkmış, 37 yaşındaki Erkan Dumanlı pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetmişti. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Gülşen ile İlker Dumanlı'yı gözaltına almıştı. İlker Dumanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler