Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde artan yemekler sokak hayvanları barınağındaki hayvanların beslenmesinde kullanılacak.

        Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ile Hastane Başhekimi Dr. Rızvan Orhan arasında başhekimlik makamında 2 yıl süreli protokol imzalandı.

        Protokol kapsamında hastaneden artan yemekler belediyenin sokak hayvanları barınağındaki kedi ve köpeklere gönderilecek.

        Orhan, uygulamanın kendilerini memnun ettiğini ve belediyeden gelen talebi tereddütsüz kabul ettiklerini söyledi.

        Hastanede bin 400 personel bulunduğunu kaydeden Orhan, şunları kaydetti:

        "Edirne Belediyesinin hastane personelimizin yemeklerinin artıklarının sokak hayvanları barınağına verilmesi ile ilgili bir talepleri oldu. Böyle güzel bir talep bizim de çok hoşumuza gitti. Tüm canlıların üzerimizde hakkı var. Bin 400 personelimiz var. Bunların yemeklerinin artanlarının hayvan barınağına bağışlamaktan hepimiz büyük onur duyuyoruz. Bugün de protokolü imzalamış bulunuyoruz. Sokak hayvanları barınağındaki hayvanlarımıza faydalı olacak bir hizmet. Devamını da getireceğiz. Her zaman bu tür desteğe hazırız."

        Tanrıkulu da hayvanlara yaşam hakkı veren bu tür desteklere daha fazla ihtiyaç olduğunu ifade ederek, hastane yönetimine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler