Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da düzenlenecek "Sonbahar Rüzgarı" konseriyle Türk ve dünya klasiklerinden eserler seslendirilecek.

        Antalya Devlet Opera ve Balesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 21 Kasım'daki konserde soprano Nurdan Küçükekmekçi ve Esra Serbest, mezzo soprano Pınar Tekol, piyanist Metin Kiper, akordeon sanatçısı Rövşen Feyzullayev, keman sanatçısı Mithat Uz, perküsyonda Cenk Şahinalp ve gitarda Yalçın Yakın sahne alacak.

        Konserde Jean-Patrick Capdevielle, Heitor Villa, Lobos, Özdemir Erdoğan, Fecri Ebcioğlu'nun eserlerinin yanı sıra anonim Kara Toprak ve İspanyol halk şarkısı El vito eserleri seslendirilecek.

        Fiyatları 15, 20 ve 25 lira olan konserin biletlerinin Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera gişesinin yanı sıra www.biletiva.com internet adresinden temin edilebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler