Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Türkiye'nin tarım ürünlerini ithal eden bir ülke durumuna geldiğini belirtti.

        Sındır, partisinin Kırıkhan İlçe Teşkilatı'nda yaptığı konuşmada, terör olaylarına dikkati çekti.

        Irak'ın kuzeyindeki Avaşin Basyan bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bilal Türkmen'in cenazesine katıldığın belirten Sındır, "Her gün bir ocağa ateş düşüyor, analarımızın yüreği kan ağlıyor." dedi.

        Genel Sekreter Sındır, ülkenin neredeyse tüm sınır komşularıyla bir sorunu olduğunu ileri sürdü.

        Sındır, "Türkiye'nin tarım ürünlerinde kendine yeter bir ülke olduğu için onurlanıyorduk, ancak bugün net ithal eden bir ülke durumuna geldik." dedi.

        Bahçelievler Mahallesi'ndeki programa katılan Sındır, partisine katılan bazı mahalle sakinlerine rozet taktı.

        Sındır, daha sonra 3 Kasım'da Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Ömer Küçük'ün Soğuksu Mahallesi'ndeki ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

        Sındır'ın ziyaretlerine, CHP Hatay Milletvekilleri Birol Ertem, Serkan Topal, Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve partisinin ilçe başkanları eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler