Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: TVF Başkent

        Hakemler: Çetin Ok, Bilal Çağlar

        Halkbank: Aslıhan Kılıç, Fulden Ural, Ceyda Durukan, Ramirez, Salas, Perez (Derya Çayırgan, Simge Yalçın, Ezgi Dokuzlar, Neşve Büyükbayram, Eylül Akarçeşme, Hande Naz Şimşek)

        Galatasaray: Gamze Alikaya, Rabadzhieva, Ruseva, Neslihan Demir Güler, Kosheleva, Aslı Kalaç (Buse Kayacan, Seda Aslanyürek, Cansu Çetin, Jack, Nursevil Aydınlar)

        Setler: 20-25, 25-22, 25-20, 13-25, 6-15

        Süre: 118 dakika (29, 27, 26, 22, 14)

        ANKARA (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Halkbank'ı 3-2 yendi.

        Karşılaşma karşılıklı sayılarla başladı ve teknik molaya 12-11 Galatasaray'ın üstünlüğüyle girildi. Sarı-kırmızılı ekip, Kosheleva'nın da etkili oyunuyla ilk seti 25-20 önde tamamladı.

        İkinci sete ev sahibi ekip etkili başladı. Teknik molaya 12-9 önde giren Halkbank, manşet hataları sonucunda oyunda üstünlüğünü kaybetti. Sarı-kırmızılı ekip, Neslihan'ın da devreye girmesiyle skorda dengeyi (17-17) sağladı. Savunmada daha dikkatli oynamaya başlayan Halkbank, Salas'ın hücumdaki etkinliğiyle seti 25-22 alarak skoru eşitledi: 1-1

        Üçüncü sette Galatasaray'ın hücumlarında iyi savunma yapan Halkbank, Perez ve Salas'ın hücumdaki üretkenliğiyle teknik molaya 12-5 önde girdi. Mola sonrasında konsantrasyon sorunu yaşayan Halkbank'ta devreye Salas ile Ramirez girdi ve Ankara temsilcisi, seti 25-20 kazanarak 2-1 öne geçti.

        Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü sette, ev sahibi ekibin hatalarını iyi değerlendiren Galatasaray, teknik molaya 12-7 önde girdi. Farklı üstünlüğünü sürdüren sarı-kırmızılılar, seti 25-13 alarak skoru 2-2'ye getirdi.

        Müsabaka boyunca ortadan yaptığı blok ve hücumlarla sayılar üreten Galatasaray, son seti de 15-6 aldı ve maçı 3-2 kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler