Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Bingöl'den Muğla'nın Bodrum ilçesinde gelen 100 öğrenci, tarihi ve turistik yerleri gezdi, tekne turuna katıldı.

        Bakanlığın 180 günlük eylem planı kapsamında uygulamaya konulan proje çerçevesinde ilçede misafir edilen İçmeler Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencileri, Bodrum Antik Tiyatro, tarihi yel değirmenlerinin bulunduğu Haremtan Tepesi ve ilçe merkezini gezdi, Gümbet Mahallesinde Saldır Şeyh Türbesi'ni ve Kumbahçe Mahallesinde Zeki Müren Müzesi'ni ziyaret etti.

        Daha sonra Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kardeş okul protokolü imzalandı.

        Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, zor bir dönemden geçildiğini, birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

        "Biz Anadoluyuz Projesi"ne katkı sağlayanlara teşekkür eden Yılmaz, "Bu vatanda yaşayan, bu toprakları vatan olarak kabul eden herkes, bu vatanın öz evladıdır." dedi.

        Öğrenciler, yarın, Muğla'daki tarihi, kültürel yerleri gezip mehteran gösterisi izleyecek, Muğla Valisi Esengül Civelek'i ziyaret edecekler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler