Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - ATP Dünya Turu Finalleri'nde İsviçreli Roger Federer'i 2-1 mağlup eden Belçikalı David Goffin, finale yükselen ilk tenisçi oldu.

        İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın ilk yarı final mücadelesinde, dünya 2 numarası Federer ile 7 numaralı seribaşı Belçikalı Goffin karşılaştı.

        Karşılaşmaya iyi başlayan 36 yaşındaki Federer, ilk seti 6-2 almasına rağmen sonraki bölümlerde istediği performansı sergileyemedi. İkinci seti 6-3, final setini ise 6-4 kazanan Goffin, 1 saat 45 dakika süren mücadelenin ardından Federer'i 2-1 mağlup ederek, adını finale yazdırdı.

        Bu organizasyonda daha önce 6 kez şampiyonluğa ulaşan Federer, 7 kez karşılaştığı Goffin'e ilk kez mağlup oldu. Kariyerinde 19 grand slam şampiyonluğu bulunan İsviçreli tenisçi, 2017 sezonunu 52 galibiyet ve 5 mağlubiyetle kapattı.

        Goffin'in finaldeki rakibi, Bulgar Grigor Dimitrov ile ABD'li Jack Sock arasındaki diğer yarı final maçının ardından belli olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler