Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından Antalya'da düzenlenen, Mid-Amateur ve Senior Golf Şampiyonası sona erdi.

        Serik ilçesi Belek Turizm Merkezinde bulunan Kaya Palazzo Golf Club'te gerçekleştirilen şampiyonada, 30 yaş üste 62 amatör golfçü 2 gün boyunca mücadele etti.

        Turnuvanın Senior Gros kategorisinde, 146 gros skorla Taurus Golf Kulübünden Recep Turan birinci oldu. Takım arkadaşı Durmuş Keçeli 155 gros skorla ikinciliğe, Bodrum Golf Kulübünden Caner Tuna ise 162 gros skorla üçüncülüğe ulaştı.

        Senior A kategorisinde Taurus Golf Kulübünden Selim Coşkunkan 73 gros skorla birinci olurken takım arkadaşı Recep Turan da 70 gros skorla ikinci, Bodrum Golf Kulübünden Caner Tuna ise 68 gros skorla üçüncülüğü elde etti.

        Senior B kategorisinde Ankara Golf Kulübünden Anıl Amiklioğlu 72 gros skorla ilk sırayı alırken, İstanbul Golf Kulübünden Aksel Butrosoğlu 63 gros skorla ikinci, Ankara Golf Kulübünden Ziya Ohri ise 61 gros skorla üçüncü sırada yer buldu.

        Senior C kategorisinde ise Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü (AGİSK) Golf Kulübünden Sabri Ünver 74 gros skorla birinciliği elde etti. Ankara Golf Kulübünden Emin Caner 69 gros skorla ikinci olurken, Taurus Golf Kulübünden Ayhan Karaağaç ise 66 gros skorla üçüncü sırada yer aldı.

        Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler