Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Brent petrolün varil fiyatı, ABD'de yarın açıklanacak haftalık stok verisi öncesi 62,26 dolardan işlem görüyor.

        Dün 62,66 dolardan güne başlayan ve en yüksek 62,67 doları gören Brent petrolün varil fiyatı, bu sabah 62,11 dolardan açıldı. Brent petrolün varili, saat 09.33 itibarıyla yüzde 0,24 artışla 62,26 dolardan işlem gördü. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü ham petrolün varili ise 56,44 dolardan alıcı buldu.

        İran Petrol Bakanı Bijen Namdar Zengene dün Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün petrol üretimini kısmasını desteklediklerini, ancak sürenin uzatılması kararının 30 Kasım'daki OPEC toplantısında alınabileceğini kaydetti.

        Petrol piyasasında, OPEC ülkelerinden gelecek muhtemel açıklamalar ve ABD'de açıklanacak haftalık stok verileri takip edilecek.

        Brent petrolde teknik olarak 62,34 ile 62,42 dolar aralığının direnç, 62,18 ile 62,26 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler