Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da çalıştığı ayakkabı imalathanesinde 19 gün zorla tuttuğu kadına yönelik darp ve tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

        Merkez Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi'ndeki çalıştığı ayakkabı imalathanesinde günlerce alıkoyduğu D.R.B’ye (19) yönelik darp ve tecavüz iddiasıyla aranan Rasim S. (32), polis ekipleri tarafından yakalandı.

        D.R.B'nin 1 Kasım'da saçlarını boyatmak için gittiği kuaförde tanıştığı Rasim S. ile buradan birlikte çıkıp çalıştığı ayakkabı imalathanesine gittikleri, daha sonra şüphelinin evine dönmek isteyen kadını ellerini ve ayaklarını iple bağlayıp zorla iş yerinin ikinci katında tuttuğu ileri sürüldü.

        Rasim S'nin genç kızın ailesine ulaşmasını engellemek için cep telefonuna el koyduğu da öne sürüldü.

        Evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtilen şüphelinin, "gasp", "tehdit", "hakaret", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi suçlardan emniyette 17 kaydının bulunduğu öğrenildi.

        Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından, "cinsel saldırı, şiddet, işkence, kişi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.

        D.R.B. ise hastanedeki tedavisinin ardından kadın sığınma evine yerleştirildi.

        - Olay

        Sarıyakup Mahallesi Ali Münif Yeğenağa Caddesi'nde iki gün önce bir esnaf polisi arayarak, iş yerine sığınan yaralı bir kadın olduğu ihbarında bulunmuştu. Bunun üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, baygın haldeki D.R.B, ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırılmıştı.

        Kadının, polislere, bir süre önce tanıştığı Rasim S'nin çalıştığı ayakkabı imalathanesine gittiklerini, daha sonra burada kendisini zorla tutarak cinsel saldırıda bulunup darbettiğini, fırsatını bulunca da kaçtığını ileri sürmüştü.

        Polis ekipleri, zanlı Rasim S'nin çalıştığı ayakkabı imalathanesine baskın düzenleyerek arama yapmış, zanlıyı bulamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler