Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, "Türkiye'nin gelişmesi için-ekonomisi, sanayisi-insanlarımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

        Partisinin Kocaeli İl Başkanlığı'nca organize edilen "Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması" toplantısına katılmak üzere kente gelen Karacan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceylan ile Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirmesiyle Kocaeli'de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceğini ve bazı ziyaretlerde bulunacağını belirten Karacan, bu çerçevede Vali Aksoy'u ziyaret ettiğini dile getirdi.

        Karacan, "STK'larla görüşerek, Kocaeli'nin sorunlarını sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza arz edeceğiz. Bundan sonraki ziyaretlerimiz daha çok olacak. Hep birlikte Türkiye'nin gelişmesi için-ekonomisi, sanayisi-insanlarımızın refahı ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

        Vali Aksoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karacan'a teşekkür etti.

        Daha sonra partisinin il başkanlığına geçen Karacan, burada partililerle bir süre sohbet etti, sorunlarını dinledi.

        - "Türkiye'de genelinde SKT'larla bir araya geliyoruz"

        Karacan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Kocaeli'nin çok diri ve heyecanlı bir teşkilata sahip olduğunu, başarılı sonuçlar elde ettiğini belirterek, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çeşitli kademelerde görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

        Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Karacan, daha sonra Antikkapı Restoran'da sivil toplum kuruluşu (STK) başkanları ve temsilcileri ile bir araya geldi.

        Karacan, STK'ların sorunlarını ve taleplerini kendilerine iletmelerini isteyerek, "Biz Türkiye'de genelinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını, dertlerini dinliyoruz. Bunları rapor halinde sayın Genel Başkanımıza sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

        Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler