Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKAN YARDIMCISI ÖTKEN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

        - "ADAYLARIMIZ AFYONKARAHİSAR'I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR"

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, haftalık basın toplantısında seçim çalışmalarını değerlendirerek adayların kenti karış karış gezdiğini söyledi.

        Ötken, yaptığı basın toplantısında, milletvekili adaylarının sahada güzel bir çalışma sergilediğini dile getirdi. Milletvekili adaylarının gece gündüz demeden çalıştığına dikkat çeken Ötken, parti teşkilatlarının adayları yalnız bırakmadığını ifade etti. Ötken konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

        "Milletvekili adaylarımız ilçe, belde, köy ve mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 5 Milletvekili adayımızda gitmedik ilçe, belde, köy ve mahalle bırakmayarak gece gündüz çalışıyorlar. Milletvekili adaylarımızda Ali Özkaya Bey Dinar ve bölgesinde, Akif Özkaldı bey Bolvadin ve bölgesinde, Fatih Beder, Halil Ürün ve Remziye Sıvacı'da ilçelerin yanı sıra merkezde ve merkeze bağlı belde ve köylerde çalışıyor. Milletvekili adaylarımız merkezdeki sivil toplum kuruluşlarını takip etmeye devam ediyorlar. Ali Özkaya, Akif Özkaldı ve Fatih Beder bey STK'ları teker teker ziyaret etti."

        Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya'nın engelli bir vatandaşa verdiği akülü araba sözünü yerine getirdiğini söyleyen Ötken, AK Parti kadrolarının hizmet yaptığını belirtti. Ötken, "Milletvekili adayımız Ali Özkaya Bey Dazkırı'nın Sarıkavak köyüne seçim ziyaretinde bulundu. O ziyarette bizler de vardık. Ali bey o köyde engelli bir vatandaşımıza akülü araç sözü vermişti. Ali Bey bu sözünü Pazar günü yerine getirerek engelli kardeşimiz Celal bele aracını köyüne götürerek teslim etti. İşte AK Parti gerçeği bu. Onlar konuşurken AK parti kadroları hizmeti yaptı. Ali beyi de bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha öncede söylediğim gibi Milletvekili adaylarımız, teşkilat mensuplarımız ilçe ilçe, belde belde, köy köy ve mahalle mahalle giderek sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmıyorlar. İnanıyoruz ki 7 Haziran seçimlerinde Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na verdiğimiz yüzde 75'lik sözü yerine getireceğiz" diye konuştu.

        (HK-MET-Y)

        12.05.2015 13:20:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler