Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'DEN ORTAKÖY'DE GÖVDE GÖSTERİSİ

        - ORTAKÖY BELEDİYE BAŞKANI TANER İSBİR;

        - "MAZERET ÜRETMEDİK, HİZMET ÜRETTİK"

        - AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ ADAYI LÜTFİYE İLKSEN CERİTOĞLU KURT;

        - "ORTAKÖY MARRKA KENT OLMAYA DEVAM EDECEK"

        M. MUTTALİP YALÇIN

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Teşkilatlarının, Çorum'un Ortaköy ilçesinde düzenlenen mitingi gövde gösterisine dönüştü.

        Atatürk Caddesi'nde düzenlenen mitinge AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Ak Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterisinde AK Partililer, 7 Haziran seçimlerinde partilerine destek istediler.

        Mitingde bir konuşma yapan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, bugün Ortaköy'ün toyu, diriliş ve kurtuluş günü olduğunu belirterek, ilçenin ilk kez AK Parti belediyeciliği ile tanıştığını söyledi.

        AK Parti belediyecilik anlayışıyla Ortaköy'ün şahlanışa geçtiğini dile getiren İsbir, Ortaköylülerin Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına sahip çıktığının altını çizdi.

        MAZERET ÜRETMEDİK, HİZMET ÜRETTİK

        Ortaköy belediyesi olarak yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgi veren İsbir, Bahçelievler, Suyolu ve Cumhuriyet mahallelerinde yol çalışması yaptıklarını belirterek, "Bu mahallelerin yollarını genişlettik. Mahalleler arasında ihata duvarı çektik. Kilit taşı döşenir hale getirdik. 10 gün sonra bu mahallelerimizin bütün ara sokakların kilit taşı ile buluşacaktır. 250 bin TL'ye mal olacak. İmar yönünden zayıftık. Hatip bağları bölgesinde 8 kilometrelik yol açtık. Bu yollarında yakın zamanda alt yapı çalışmaları tamamlanacak. Yılsonuna bütün eksiklikleri tamamlanıp hizmete sunulacak. Araç parkımı yeniledik. Yol süpüre aracını kazandırdık. Milletimizin hizmetine sunduk. Devlet hastanesine bir diş doktoru atanmasını temin ettik. Yeni ambulans kazandırdık. Gençler kahvelerde günlerini geçiriyordu. Buna dur demek için 100. Yıl bölgesine spor kompleksi kazandırdık. Artık çocuklarımız kahve köşelerinde değil, parklarda zaman geçiriyordu. İlk defa oyun grubu kazandırdık. Kadınlarımız artık sağlıklı yaşam için spor yapıyorlar. Bu hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere milletvekillerimiz Salim Uslu ve Cahit Bağcı'ya teşekkür ederim. Ankara Büyükşehir Belediyemiz oyun grubu gönderdi. Melih Gökçek bey'e de burada teşekkür ediyorum. Samsun Büyükşehir Belediyemizde iki tır oyun grubu malzemesi gönderdi. Artık her mahallede park, oyun grubu ve spor alanları olacak. 30 yıldır asbest borulardan içme suyu verilirdi. Kimse bu işlerle ilgilenmezdi. Göreve gelir gelmez asbest boruları değiştirdik. Artık kimse bu borulardan su içmeyecek. Marketlerden su almayacak. Belediye'yi 3.5 milyon TL borçla devraldım. Borcumuz var diye bahane üretmedik, hem borç ödedik hem hizmet yaptık. Bu kutlu yürüyüşünüzde bizi dualarınızda esirgemeyin. Bu dava hor, bu dava garip öksüz ama o kadar da bu dava güçlüdür. Alnı aktır. Başı diktir. Sadece Allah'ın önünde eğilir, kimsenin önünde eğilmeyiz" ifadelerini kullandı.

        ORTAKÖY TURİZMDE MARKA KENT OLMAYA DEVAM EDECEK

        AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu, Ortaköy'ün turizmde marka kent olmaya devam edeceğini söyledi.

        AK Parti'nin her alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını söyleyen Ceritoğlu, AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerin anlatılmasını istedi.

        Genç nesillerin geçmişte Türkiye'de yaşananları bilmeyebileceğini dile getiren Ceritoğlu, "Genç nesiller bu ülkenin nerden nereye geldiğinin farkında değiller. Bulunamayan okul kitaplarının, ilaç kuyruklarının, hastanede tedavi olamadan hayatını kaybeden insanlarımızı bilmiyorlar. Yaşadıklarımızı anlatın ve durmadan yola devam edin. 7 Haziran'da inşallah durmadan yolumuza devam edeceğiz. Sizinle yol yürümekten gururluyum. Her zaman kadın ve gençlerimizin yanında olacağım. 2023 Türkiye'sinde Çorum'unda marka kent olması yolunda hep birlikte katkı sunacağız" dedi.

        MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN HALAY

        Yapılan konuşmaların halk oyunları gösterisi yapıldı. Büyük bir beğeniyle izlenen halk oyunları gösterisi sırasında milletvekili adayları da öğrencilerle birlikte halay çektiler.

        AK Partililer belediye önündeki mitingin ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara bol kazanç dileyen milletvekili adayları 7 Haziran'da AK partiye destek istediler.

        (MMY-BÖ)

        12.05.2015 14:02:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler