Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUŞLARIN DA ARTIK YUVALARI VAR

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Göksu Defterdar Mehmet Bey İlkokulu öğrencilerinin doğa ve hayvan sevgisine dikkat çekmek amacıyla hazırladığı çalışmayla, Göksu Baruthane Parkı'na Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla 40 adet kuş evi yerleştirildi.

        Çocukların kuşlara ve doğaya dair okuduğu şiirler ve şarkılarla gerçekleşen etkinlikte, renkli ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, öğretmenler, veliler ve öğrenciler Göksu Baruthane Parkı'nda bir araya gelerek parktaki ağaçlara kuş evleri yerleştirdi.

        Göksu Defterdar Mehmet Bey İlkokulu 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte çocuklar, kendi yaptıkları 40 adet kuş evini belediyenin sepetli aracıyla ağaçlara taktılar.

        BAŞKAN ÇELİKBİLEK: "BEYKOZ TABİATI VE TOPRAĞIYLA ÇOK BEREKETLİ"

        Beykoz'un kültür, doğa ve tarihi koruyan projelerle geliştiğini ifade eden Başkan Çelikbilek, "Tabiatı kullanma bakımından sıkıntı çekiyoruz. Doğaya sahip çıkıp daha yaşanılır bir hale getirmek için çaba göstermeliyiz. Boğaz'ın incisi Beykoz yeşil alanlarıyla çok bereketli bir yer. Kainatın bir parçası olan kuşların ölmemeleri için yaptıkları bu önemli ve güzel çalışma dolayısıyla çocuklarımızı kutluyorum. Böyle hassas ve sevgi dolu evlatlar yetiştirdikleri için de ailelerini tebrik ediyorum. Beykoz Belediyesi olarak yeşil alanlarımızda hayatı canlandırmaya devam ediyoruz. Yazın gelmesiyle parklarımız ve mesire alanlarımız rengarenk oldu. Hemen yanı başınızda yer alan Küçüksu Çayırı'nı da çok yakında daha da iyi göreceksiniz. Eski cazibesine kavuşması için ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.

        (AS-AS-SO-Y)

        31.05.2015 20:56:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler