Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN DEMİRCAN, ATAŞEHİR'DE ESNAF ZİYARETİNDE

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ataşehir'de seçim çalışmalarına katıldı. Ataşehirliler tarafından sıcak karşılanan Demircan, esnafa ve vatandaşları ziyaret ederek onların hatırlarını sordu.

        Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı'yla birlikte seçim çalışmalarına katıldı. Ataşehir AK Parti İlçe Binası'nda, Ataşehir İlçe Yönetimiyle bulaşan Başkan Demircan, daha sonra kalabalık bir heyet ile Ataşehir'in bazı cadde ve sokaklarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Cadde ve sokaklarda yer alan dükkanlara giren Başkan Demircan, Ataşehirlilere karanfil verdi. Onların hatırlarını sorup, bol bol sohbet eden Başkan Demircan, vatandaşların da önerilerini dinledi.

        Başkan Demircan'a Ataşehirli gençleri de yoğun ilgi gösterdi. Gençler, Demircan'ın Ataşehir'e gelişini 'Demircan Ataşehir'in cadde ve sokaklarına neşe kattı', "Beyoğlu'nun güler yüzü Ataşehir'de gibi mesajlarla duyurdu.

        Başkan Ahmet Misbah Demircan'la hatıra fotoğrafı da çektiren vatandaşlar, AK Parti'nin yapmış oldukları çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Demircan, ziyaretlerini heyet ile birlikte sürdürüyor.

        (HÇ-ÖK-Y)

        02.06.2015 16:06:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler