Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KADIŞEHRİ 2. OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Kadışehri 2. Okul Öncesi Şenliği yapıldı.

        Kadışehri ilçesinde düzenlenen okul öncesi şenliğine Kadışehrili öğrencilerin yanı sıra Sorgun, Çekerek, Saraykent, Sulusaray ve Yeşilyurt'tan gelen okul öncesi öğrencileri de katıldı.

        Koordinatörlüğünü Kadışehri Anaokulu Müdürü Serkan En ve sunuculuğunu Üçağaç Okul Öncesi Öğretmeni Tuba Yağcı'nın yaptığı şenliğe Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Çekerek Kaymakam Vekili Serhat Öcal, Tokat Yeşilyurt Kaymakamı İsmail Toprak, Tokat Sulusaray Kaymakamı Nazlı Demir, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, daire müdürleri öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

        Öğrencilerin şenlik yürüyüşle başlayan programda, öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Daha sonra şenlik için Ankara'dan gelen özel bir animasyon ekibi çocukları eğlendirdi. Çocuklara çeşitli oyunlar oynatan ekibin gösterileri illüzyon gösterisi ve Hacivat-Karagöz ile devam etti.

        (ÖE-AÖ-Y)

        03.06.2015 15:16:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler