Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYŞE SULA KÖSEOĞLU, TRABZONLU TÜM KADINLARIN SESİ OLACAK

        TRABZON (İHA) - Trabzon'un tek kadın milletvekili adayı olan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

        3 ilçede düzenlenen mitinglerde konuşarak kadınlara seslenen Köseoğlu, "Siyasi görüşü ve yaşam tarzı ne olursa olsun, tüm kadınların onuru ve özgürlüğü bizim onur ve özgürlüğümüzdür. Meclis'te tüm kadınların sesi olacağım" dedi.

        AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, önce Sürmene ardından Köprübaşı son olarak da Ortahisar ilçesinde düzenlenen mitinglerde konuştu. Mitinglere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, milletvekili adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

        Son 13 yılda görülen ekonomik başarının, siyasi ve ekonomik istikrarla sağlandığını vurgulayan Köseoğlu, "Daha güçlü, daha müreffeh ve dünyada itibarı yüksek bir Türkiye için, daha çok yatırım alan bir Trabzon için 7 Haziran'da sizler oylarınızı kullanıp tarihi bir sorumluluk alacaksınız. Bu seçim gerçekten Türkiye'nin ve Trabzon'un en önemli seçimidir" şeklinde konuştu.

        Konuşmasında partisinin kadınlarla ilgili olarak bugüne kadar gerçekleştirdiği düzenlemeleri ve icraatları anlatan Köseoğlu, kadın haklarıyla ilgili çok önemli adımların AK Parti iktidarı döneminde atıldığını söyledi. Milletvekili listelerinde kadın adaylara en çok yer veren partinin AK Parti olduğunu vurgulayan Köseoğlu, yeni dönemde kadın hakları konusunda reformların devam edeceğini belirtti. Köseoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

        "Siyasi görüşü ve yaşam tarzı ne olursa olsun tüm kadınların onurunu kendi onurumuz, tüm kadınların özgürlüklerini kendi özgürlüğümüz olarak görüyoruz. Sizlerin takdiri ile milletvekili seçildiğim takdirde Meclis'te tüm kadınların sesi olacağım."

        (BK-ÖS-Y)

        05.06.2015 15:42:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler