Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİSKİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü'nün çalışanlar arasında dayanışmayı artırmak için düzenlediği ve 20 takımın katıldığı futbol turnuvası başladı.

        DİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'nın, çalışanlar arasında dayanışmayı artırmak ve motivasyonu sağlamak amacıyla düzenlediği DİSKİ Genel Müdürlüğü futbol turnuvası Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi'nde başladı. Turnuvanın ilk gününde Çınar-Makine İkmal, Yatırım İnşaat-Kobanispor, Hazro-Ava Zelal ve Ergani-Halkların Gücü takımları karşılaştı. Renkli görüntülerin yaşandığı maçlarda, çok sayıda DİSKİ çalışanı da mesai arkadaşlarını alkışlarla destekledi.

        Turnuva hakkında bilgi veren DİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Elçi, turnuvanın, DİSKİ'nin birimleri arasında dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla yapıldığını söyledi. Kendileri için skorun değil, centilmenliğin önemli olduğunu kaydeden Elçi, tüm takımlara başarılar diledi.

        20 takımın katıldığı futbol turnuvasında, maçlar hafta boyunca eleme usulüyle oynanacak. İkinci tur maçlarının gelecek hafta yapılacağı turnuvada, dereceye girecek olan takımlara kupa verilecek.

        (DE-YRT-Y)

        11.06.2015 16:40:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler