Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AVCILAR İSKİLİP'TE BULUŞTU

        TUNCAY MUMCU

        ÇORUM (İHA) - İskilip Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından "Avcı Bayram Şenliği" kapsamında trap atışı yarışması düzenlendi.

        Jandarma Atış Alanı'nda gerçekleştirilen trap atışı yarışmalarına İskilip'in yanı sıra Çorum, Osmancık, Uğurludağ, Mecitözü, Dodurga, Tosya ve Ankara'dan 180 sporcu katıldı. Yarışmayı izleyen İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı ve bazı belediye meclis üyeleri de atış yaptı.

        Yarışmada birinci olan Hulusi Kılıç, ikinci Haşim Pekmezci ve üçüncü Ahmet Şaşkın'a kupa, madalya ve ödülleri İskilip Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ömer Şair tarafından verildi.

        Ödül töreninde konuşma yapan Şair, "Bu yıl ilkini düzenlediğimiz tek kurşun ve trap atış yarışmalarını tamamladık.Amacımız İskilip'te ilki düzenlenen bu etkinliğimizi geleneksel hale getirmek. Yarışmalara 180 sporcu katıldı. Katılımcıların hepsine teşekkür ederim" dedi.

        (TM-BÖ)

        15.06.2015 15:42:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler