Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT GÜNDÜZLERİ HAYALET KENTİ ANDIRIYOR

        MEHMET NİYAZİ DENİZ

        SİİRT (İHA) - Siirt şehir merkezinde, iftardan sahura kadar yaşanan hareketlilik, gündüzlerini yerini sessizliği bırakıyor.

        Şehrin en hareketli caddesi olan Güres ve Aydınlar caddeleri ve Atatürk Bulvarı alanı akşamları insanlardan geçilmiyor. Gündüzleri ise 37 dereceyi bulan sıcaklardan kaçanlar nedeniyle caddeler tamamıyla boşaldı. Çok sayıda Siirtli Ramazan ayının ilk günlerini daha serin bir ortamda geçirmek için ya evlerinden çıkmıyor, ya da serin alanlar olan Botan Çayı veya Başur Çayı dinlenme alanlarına gidiyor. Ramazan ayının okulların tatil dönemine ve sıcakların yüksek olduğu mevsime denk gelmesini fırsat bilen bazı vatandaşlar, bir hafta önceden aileleriyle birlikte şehir merkezinden ayrıldı.

        İftar sonrası serinleyen havayla birlikte halk sahur vaktine kadar çarşıda turlamaya başlıyor

        (MND-YRT-Y)

        20.06.2015 16:19:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler