Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7'İNCİ BAL FESTİVALİ DÜZENLENECEK

        YILMAZ ATAR

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Kiğı ilçesinde geleneksel hale getirilen "Kiğı Seyit Kasım Doğa Kültür ve Bal Festivali"nin 7'ncisi düzenlenecek.

        Bu yıl Ağustos ayında yapılması planlanan festival için Kiğı Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği'nce hazırlıklara başladı. Bu çerçevede, Kiğı eski Belediye Başkanı Coşkun Güven, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şirinoğlu ile AK Parti Kiğı İlçe Başkanı Mehmet Selim Gürtepe, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti.

        Ziyarette, Kiğı ilçesinde geleneksel olarak yapılan Doğa ve Bal Festivali'nin bu yıl 7-8-9 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirten Şirinoğlu, festivalin Kiğı İlçe Jandarma Komutanlığının karşısında yapılacağını belirtti. Yerel imkanların yetersizliğine değinen Şirinoğlu, festivalin asıl amacının birlik ve beraberliklerinin pekişmesini sağlamak ve Kiğı ilçesinin doğal güzelliklerini Türkiye'ye ve tüm dünyaya tanıtmak olduğunu vurguladı.

        Vali Köşger ise, tanıtımın önemine değinerek, çalışmalarında başarılar diledi.

        (YA-MP-Y)

        01.07.2015 16:51:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler