Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOĞAZKALE BELEDİYESİ'NDEN İFTAR

        - AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI RUMİ BEKİROĞLU;

        - "TURİZMİN GELİŞİMİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"

        M. MUTTALİP YALÇIN

        ÇORUM (İHA) - Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

        İftar yemeğine Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık ve vatandaşlar katıldı.

        Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, 11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

        TURİZMİN GELİŞİMİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

        AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Boğazkale'nin sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerle Türkiye'nin ve dünyanın önemli kültür merkezlerinden birisi olduğunu söyledi.

        Türkiye'nin bazı ülkeler gibi petrol ve doğalgaz gibi kaynaklarının olmadığına dikkat çeken Bekiroğlu, "İyi sanayi yapımız var. Ancak ülke ekonomisine katma değer sağlayan diğer sektörler de söz sahibi olmalıyız. Bu sektörlerin başında ilk önce turizm geliyor. Bacasız fabrika olarak adlandırılan turizmin ilçede gelişmesi için ellerinden gelen tüm katkıyı sunmaya hazırız. Bize proje hazırlarsanız bizde gereken desteği sağlarız" dedi.

        Bekiroğlu, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşları tek tek dinleyen Bekiroğlu, gelen talepleri de not aldı.

        (MMY-BÖ)

        09.07.2015 16:41:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler