Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BELEDİYE'DEN BAYRAM TEDBİRİ

        - ISPARTA BELEDİYESİ YAKLAŞAN RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE TEDBİRLERİNİ ARTIRDI.

        FERHAT KAYA

        ISPARTA (İHA) -Isparta'da halkın huzur ve güven içerisinde bayram kutlamaları için, Belediye tarafından tedbirler alındı. Başta Ramazan bayramı süresince temizlik konusunda hassasiyet gösterecek olan belediye gıda ürünleri konusunda da denetimlerini sürdürecek. Ayrıca belediye arefe günü mezarlıklara saat 17.00'den itibaren ücretsiz otobüs gönderecek.

        Halk Otobüsleri firması da Bayramın ilk günü vatandaşlar rahatlıkla bayramlaşmasını yapsın diye ücretsiz taşıyacak. Halk otobüsleri seferleri ise bayramın birinci günü saat 08.30'da, ikinci gün 08.00'de üçüncü gün 07.30'da hizmet vermeye başlayacak. Yedişehitler mahallesinde her hafta Cuma günü kurulan Pazar da bayram dolayısı ile Perşembe gününe alındı. Bayram'da nöbetçi olacak fırınlar işe şu şekilde belirlendi.

        1. Gün; Yeşil Yayla Ekmek, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman

        2. Gün: Yeşil Yayla, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek, Aksu ve Helal Ekmek Fırını.

        3. Gün: Yeşil Yayla Ekmek, Taş Değirmen Ekmek, Yeni Salman Ekmek, Aksu ve Helal Ekmek Fırını

        Vatandaşların bayram süresince karşılaşabilecekleri olumsuzluklar için de Alo 153 (alo zabıta) müdürlüğünü aramaları gerektiği bildirildi.

        14.07.2015 17:15:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler