Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KEŞAP DURAĞI MEYDAN PROJESİ BAŞLADI

        - GİRESUN BELEDİYESİ 7 MİLYON LİRALIK PROJEYE START VERDİ.

        RESUL YANBUL

        GİRESUN (İHA) - Giresun Belediyesi'nin 2015 yılının en büyük projelerinden olan Keşap Durağı Meydan ve Otopark Projesi başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun için önemli bir proje olan Keşap Durağı Meydan ve Otopark Projesi'nin, şehir merkezine ayrı bir vizyon kazandıracağını belirtti.

        20 Temmuz tarihinde başlayan Keşap Durağı Meydan ve Otopark Projesinin 270 günde tamamlanmasının planlandığını söyleyen Başkan Aksu " Bilindiği gibi 2 yıl önce Atatürk Meydanı'nı tamamlayarak hizmete açtık. Keşap Durağı Meydan ve Otopark Projesinin ardından devamında Kazancılar Yokuşu başlayacak. Meydanda görünen araçlar ve duraklar bir kat aşağıya alınacak. Kazancılar yokuşunun eğimi düşürülerek daha rahat bir ulaşım sağlanacak. Üst çıkışa kavşak yapılacak. Bu projenin de maliyetinin toplam 7 milyon lirayı bulması bekleniyor. Şehirler meydanları ile anılır. Keşap Durağı olarak bilinen bu alanın düzenlenmesi ile Giresun yeni bir meydana, yeni bir vizyona kavuşacak" dedi.

        Giresun Belediyesi tarafından başlatılan Keşap Durağı Meydan ve Otopark Projesi nedeniyle bölgede bulunan dolmuşlara geçici durak sağlandı. Belediye Başkanı Kerim Aksu, durak temsilcileri ile bir görüşme yaparak, geçici kalkış yerlerini belirledi.

        İnşaat süresince bölgeyi kullanan dolmuşların geçici olarak belirlenen yerlerden kalkış yapacağını söyleyen Aksu, "İnşaat süresince bölgedeki esnafların, dolmuş sahiplerinin ve vatandaşların yardımlarını bekliyoruz. Belki elli yıl sonra bölgeye düzenleme yapılıyor. Hizmet yapılırken biraz sıkıntı çekiliyor" ifadelerini kullandı.

        (RY-ÖS-Y)

        20.07.2015 13:26:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler