Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İÇ ANADOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ YÖNETİMİ SUNGURLU'DA

        SERKAN ŞANSEVER

        ÇORUM (İHA) - İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum'un Sungurlu ilçesine geldi.

        İABB Başkanı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, encümen üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ve Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk'un da içinde bulunduğu heyet öğle saatlerinde ilçeye geldi. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığını ziyaret eden heyet daha sonra Sungurlu Belediyesini ziyaret etti.

        Heyeti Belediye binası önünde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri karşıladı.

        Ziyarette İABB Başkanı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Birliğin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner birliğin çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi.

        Belediye ziyaretinden sonra heyet Birliğin Temmuz ayı Encümen toplantısını gerçekleştirmek üzere Oğuzlar ilçesine hareket etti.

        (SŞ-BÖ)

        30.07.2015 13:31:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler