Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE TABLET VE KOL SAATİ ÖDÜLÜ

        SERVET YILDIZTEPE

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Palu ilçesinde yaz Kur'an kurslarında başarılı olan 23 öğrenciye tablet bilgisayar, 23 öğrenciye de kol saati hediye edildi.

        Elazığ'ın Palu ilçesinde, yaz Kur'an kurslarına katılan ve başarı gösteren öğrenciler için ilçe belediyesi tarafından program düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi'ndeki programa, İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, İlçe Belediye Başkanı Sait Dağoğlu, İlçe Müftüsü İbrahim Sağlam, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Sağlam, eğitim veren öğretmenlere çok teşekkür ettiğini belirterek, "Yaz Kur'an kurslarımız 22 Haziran-22 Ağustos itibariyle özverili hocalarımızın emekleriyle devam etti. Kendim hemen hemen bütün kurslarımızı ziyaret ettim. Bütün hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizden potansiyeli olan herkese Kur'an'ı öğrettiler" dedi.

        Palu Belediye Başkanı Sait Dağoğlu da, Kur'an'a yeteri önemin verilmediğini belirterek, "Toplum olarak ciddi anlamda önem verirsek birçok problem ve bugün gördüğümüz eksikliklerin hiçbiri olmaz. Onun için bu yıl böyle bir düzenleme yapalım dedik. Gerçekten Kur'an doğuştan ölüme kadar, ölümden sonrada gerekli olan en önemli değerimizdir. Bundan ötürü biz belediye olarak ufakta olsa bir ödülle bu işi biraz daha anlamlandırmak istedik" diye konuştu.

        Kursa katılan öğrencileri şanslı gördüğünü anlatan İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk ise, "Belediye başkanımız organize etmiş, hocalarımıza destek vermiş inşallah bunun kıymetini bilirsiniz. Tabi belediye başkanımız sizlere küçük bir hediye sunacak. Kur'an okumanın feyzinden bereketinden sizlere bahsedilmiştir. Bizde bu anlamda sizleri inşallah kaymakamlık olarak hocanızla birlikte bir Elazığ gezisine götürelim" ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından kurslarda başarı sağlayan 23 öğrenciye tablet bilgisayar, 23 öğrenciye kol saati, eğitim veren 28 öğretmene de plaket verildi.

        (SY-HİV-MP-İİ-Y)

        21.08.2015 15:43:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler