Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞİŞLİLİ ÇOCUKLAR, OYUNCAKLARINI KENDİLERİ YAPIYORLAR

        İSTANBUL (İHA) - Şişli Belediyesi çocukları ahşap oyuncak atölyesi ile buluşturuyor. Ahşabın doğallığı, Şişlili çocukların ellerinde birbirinden güzel oyuncaklara dönüşüyor.

        Minik elleri ahşap oyuncaklarla buluşturan Şişli Belediyesi, çocukların hem el becerisinin gelişmesine katkı sunuyor hem de tatillerinin verimli geçmesini sağlıyor. Şişlili çocukların hayal gücü ve el becerisi Şişli Belediyesi Ahşap Oyuncak Atölyesi'nde bir araya geliyor. Ortaya birbirinden güzel, el emeği ahşap oyuncaklar çıkıyor.

        EL BECERİLERİ GELİŞİYOR

        Şişli Belediyesi, Şişli ilçesinin birçok mahallesinde "Ahşap Oyuncak Atölyesi" açarak çocukların el beceresinin gelişmesine katkıda bulunuyor. Şişlili çocuklar, Oya Cedidi Ural tarafından kurulan ahşap oyuncak atölyesinde bir araya gelerek yaz tatillerini verimli ve keyifli bir şekilde geçiriyorlar. Geçmişten günümüze uzanan ahşap oyuncakları görme şansına kavuşan çocuklar, ahşap oyuncağın nasıl yapıldığını uzman hocalardan bire bir öğreniyorlar. Oyuncaklarını kendileri yapan Şişlili çocuklar, bu faaliyet ile hem el becerilerini geliştiriyorlar, hem de eğlenceli dakikalar geçiriyorlar. Ekolojik yaşam modellerinin ön plana çıktığı günümüzde "ahşap oyuncak", dönüşebilen, tamamen doğal ve sağlıklı yapısıyla vazgeçilmez olduğunu hissettiriyor. Çocuklar, ahşap oyuncak atölyesi ile farklı ve unutulmaz bir deneyim yaşıyorlar.

        (MD-İİ-Y)

        26.08.2015 15:13:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler