Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "İSTİŞARE VERİMİ ARTIRIYOR"

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çok sayıda kişi, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerini kabul etti. Ziyaretler sırasında yönetim anlayışını da dile getiren Başkan Çelik, "Aldığımız kararları istişare ve diyalogla alıyoruz" dedi.

        Memur Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başkan Çelik'e yeni görevinde başarı dileyen Sevinç, sivil toplum örgütleri olarak kendilerini sosyal taraf değil sosyal ortak olarak gördüklerini ifade ederek "Birlikte çalışıp, birlikte üretip, birlikte kalkınacağız" dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yönetim anlayışını dile getirdi ve bir yöneticinin yönettikleriyle birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. Alınan her kararı istişare ile aldıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Üniversite ile ilgili bir işimiz varsa akademisyenlerle görüşüyoruz. Bir mahallede yatırım söz konusuysa o mahallenin bireyleri ile, çalışanlarla ilgili bir karar alınacaksa onlarla görüşerek karar veriyoruz. Aldığımız kararlar istişare ile diyalogla alınırsa çok daha verimli oluyor. Bizim yönetim tarzımız bu. Buna çağımızda katılımcı yönetim deniyor. Rabbim enerji ve güç verdikçe bu anlayışla devam edeceğiz" diye konuştu.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gün boyunca ayrıca Develi'den gelen muhtarlar, AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Nasip Aksoy ve İlçe Yönetimi, Cumhuriyet Mahallesi esnafları, Erciyes Geri Dönüşümcüler Derneği, Hunat Çarşısı Yönetimi, Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi, Mobilyacılar Odası gibi çok sayıda kişi, kurum ve kuruluş temsilcisi ile sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle görüştü.

        (AÖ-Y)

        02.09.2015 16:31:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler