Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞIN İLÇESİNDE OKULLAR MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Ağın ilçesinde 2 okul ve bir pansiyon, yapılan tadilat çalışmaları sayesinde modern bir görünüme kavuşturuluyor.

        Ağın Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından İbrahim Uçkunkaya Çok Programlı Lisesi ile pansiyonu ve Öğretmen Abdullah Lütfü İlköğretim Okulu ana sınıfında tadilat çalışmaları devam ediyor. Yeni eğitim öğretin yılına yetişmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiği okullara toplam 212 bin 400 lira ödenek ayrıldığı öğrenildi. Tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, "Öğrencilerimizin 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde eğitim binalarımızın daha modern görünümlü ve kullanışlı olmaları yönünde başlatmış olduğumuz çalışmalar eğitim dönemine yetiştirilecek" dedi.

        (HİV-MP-Y)

        15.09.2015 13:48:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler