Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL'DE İHTİYAÇ FAZLASI 4 AMBULANS BELEDİYELERE HİBE EDİLDİ

        YILMAZ ATAR

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Sağlık Müdürlüğü, Bingöl, Yayladere, Solhan ve Sancak belediyelerine cenaze ve hasta nakil hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 ambulans hibe etti.

        Konuyla ilgili Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nca 112 acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Bingöl'e gönderilen ambulanslar ile Sağlık Müdürlüğü'nün ambulans filosunun yenilendiği belirtildi. Açıklamada, "Hasta nakilleri ve cenaze taşıma işlemlerinde yaşanan aksaklıklar ve özellikle ilçe ve köylerde oluşan hasta nakil ve cenaze taşıma problemleri nedeniyle belediyelerin ihtiyacı olan ambulanslar, Belediyelerin talepleri ile Sağlık Müdürlüğü'nün de imkanları ölçüsünde tahsis edildi" denildi.

        İhtiyaç fazlası olan 4 adet ambulansın, Maliye Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'ndan alınan onaylardan sonra Bingöl, Yayladere, Solhan ve Sancak belediyelerine tahsis edildiği kaydedilen açıklamada, böylece belediyelerin ambulans ve cenaze nakil ihtiyacının büyük oranda giderildiği kaydedildi.

        (YA-MP-Y)

        16.09.2015 17:13:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler