Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ ZORLUOĞLU, KARAKOÇAN'I ZİYARET ETTİ

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Karakoçan'ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

        Daha önce Sivrice, Baskil ve Kovancılar ilçelerine giden Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, son olarak Karakoçan'a giderek, inceleme ve temaslarda bulundu. İlçe Kaymakamı Cemil Sarıoğlu'dan bilgiler alan Zorluoğlu, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı'na geçti. Burada askeri ve emniyet personeli ile sohbet eden Zorluoğlu, ardından 50 yataklı Karakoçan Devlet Hastanesi inşaatı ile Karakoçan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Bölgesel amatör ligde mücadele eden Karakoçan Tepe Gençlikspor Hentbol takımı oyuncularıyla da bir süre görüşen Vali Zorluoğlu, Karakoçan Belediyesi düğün salonunda düzenlenen toplantıda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

        "BAŞKA YATIRIMLAR BAŞLATACAĞIZ"

        İlçede çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını aktaran Vali Zorluoğlu, "Kaymakamımız bize ilçe ile alakalı, sorunlarla alakalı ayrıntılı malumat verdi. Ziyaretlerde bazı yatırımları yerinde görme imkanı bulduk. Yatırımların gerçekleşmesini görmekten dolayı memnun oldum. Önümüzdeki dönemlerde Karakoçan için başka yatırımlar da başlatacağız. Toplantımızda muhtarlarımızdan köylerdeki altyapı durumu, sorunlar ve çözümler konusunda görüş alışverişinde bulunacağız" dedi.

        "MUHTARLARDAN KATKI BEKLİYORUZ"

        Zorluoğlu, muhtarlardan seçim güvenliğinin sağlanması konusunda katkı beklediklerini ifade ederek, "Ülkemiz bir seçim sathi mailine girmiş durumdadır. Bu dönemde muhtarların bazı görev ve sorumlulukları bulunmaktadır. Muhtarlarımızın kaymakamlığımız ve güvenlik güçlerimizle irtibat halinde olmalarını beklemekteyiz. Maksadımız her köyde, her mezrada her vatandaşımızın özgür iradesi ile oy vermelerini sağlayacak ortamı hep beraber hazırlamaktır. Malumunuz son dönemlerde maalesef ülkemizde terör hadiselerinde bir artış olmuştur. Bu hadiselerle alakalı olarak güvenlik güçlerimiz gerekli tedbirleri almış bulunmaktadır. Muhtarlarımızın da güvenlik güçlerimizle yakın işbirliği içerisinde olmalarını, olabilecek bazı olumsuz hadiseleri önceden güvenlik güçlerimizle paylaşarak bu hadiselerin önlenmesine katkı vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

        Zorluoğlu, daha sonra Karakoçan Adliyesi, İmam Hatip Lisesi ve pansiyon inşaatı ile Karakoçan Sanayi Bölgesi'ni de gezerek, incelemelerde bulundu.

        (HİV-MP-Y)

        17.09.2015 12:59:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler