Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 KÖY GEZEN AK PARTİLİ EBUBEKİR BAL İÇİN 10 KURBAN KESİLDİ

        - VATANDAŞLAR BAL'I BAĞRINA BASTI

        DİYARBAKIR (İHA) - Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Diyarbakır 2'nci sıra milletvekili adayı Ebubekir Bal için bugün gezdiği 10 köyde de kurban kesildi. Vatandaşlar, Bal'ı bağrına bastı.

        AK Parti Diyarbakır 2'nci sıra milletvekili adayı Ebubekir Bal, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Eğil ilçesi Terkan bölgesine bağlı 10 köyü ziyaret eden Bal'a, eski milletvekili Sebgatullah Seydaoğlu da destek verdi. İlk olarak Babalık köyüne gelen Bal ve beraberindekiler, burada büyük bir coşku ile karşılandı. Bal'ın köye gelişi nedeniyle kurban kesen vatandaşlar, desteklerini açıkladı. Bal, daha sonra ise Baiaban, Tepecik, Meşeler, Durabeli, Karataş, Akalan, Aktaş, Düzlük ve Doruklu köylerini ziyaret etti. Gittiği her köyde kendisi için kurban kesilen Bal, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yoğun ilgi ile karşılanan Bal, gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

        Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ve partisinin yapacağı çalışmaları tüm vatandaşlara anlatacaklarını vurgulayan Bal, "Kapısını çalmadık vatandaş, gitmedik köy bırakmayacağız. Bir program yaptık ve bu program çerçevesinde seçime kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha sonra da yine sık sık her köye, her ilçeye gidip vatandaşlarımızın içinde olacağız" dedi.

        (MP-Y)

        29.09.2015 16:13:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler