Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYALAR'A YENİFAKILI'DA COŞKULU KARŞILAMA

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman ve Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Yenifakılı ilçesinde de halkın büyük ilgi ve teveccühüyle karşılandı.

        Yozgatlıdan aldığı desteği her zaman halkın refahı ve menfaatleri doğrultusunda kullandığını belirten Kayalar, 1 Kasım seçimlerinde halkın teveccühüyle milletvekili seçilmesi halinde herhangi bir partiye katılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

        Bağımsız Yozgat Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, yarın gerçekleştirilecek olan Yozgat Merkez 'Seçim Karargahı' açılışı öncesinde Yenifakılı ilçesini ziyaret etti. Son değişiklikle beldelik hakkını kaybeden Bektaşlı'ya uğrayan Kayalar, burada kalabalık bir vatandaş topluluğu ile karşılandı. Burada toplanan kalabalığa hitaben konuşma yapan Kayalar, bir vatandaşın 'Seçildikten sonra başka bir partiye geçecek diyorlar?' şeklindeki sorusuna yanıt verirken, "Ben Allah kısmet etti, sizlerin desteği ile 30 yaşında milletvekili oldum, Cumhuriyet Alanı'nda tek başıma 11 bin Yozgatlıya hitaben konuşma yapıp, miting düzenledim. Şimdi, aynı meydana gelecek liderlerin yanında önümü ilikleyip, sade bir milletvekili olmak için yola çıkmadım. Türkiye, ihtiyaç duyduğu yeni bir siyasi oluşumdan söz etmeye başladı. 1 Kasım'dan sonra gündemdeki yerini daha yoğun alacak olan bu yeni oluşumun ateşini Yozgat'tan ateşlemek üzere sizlerden destek istiyorum, yoksa sade bir milletvekili olmak için değil" dedi.

        Kayalar, daha sonra Yenifakılı ilçe merkezine geçti. İlçe merkezinde esnafla tokalaşan Kayalar, gelen yoğun talep doğrultusunda burada da halka hitaben bir konuşma yaptı. Kayalar, Yozgat'tan bir tarih yazmak istediklerini belirterek, "Sizler bu tarihi yazın, Yozgat'tan ilk defa bir bağımsız milletvekilini Ankara'ya gönderin. Yazılanı okutmak benim işimdir" diye konuştu.

        (ÖE-AÖ-Y)

        02.10.2015 16:22:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler