Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİLİ BERAN ÇELİK KÖTÜ HAVA KOŞULLARINA RAĞMEN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Beran Çelik, seçim çalışmalarını kötü hava koşullarına rağmen sürdürüyor.

        Seçim çalışmaları çerçevesinde bugün Çüngüş ilçesine gelen Çelik, Kaymakam Ahmet Başer ve Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca'yı ziyaret etti. Çelik, daha sonra ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Yağmur ve çamurun çalışmalarını, hiçbir şeyin de 1 Kasım'da partisinin tek başına iktidar olmasını engellemeyeceğini belirten Çelik, Türkiye'nin seçimlerin hemen ardından AK Parti iktidarıyla yeniden huzurlu bir ortama kavuşacağını vurguladı. Vatandaşlardan destek isteyen Çelik, sorunların çözümü için adresin partisi olduğunu kaydetti.

        (MP-Y)

        07.10.2015 14:18:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler