Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NDEN 100 BİN AŞURE İKRAMI

        - BAŞKAN KARADENİZ, VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla 10 gün boyunca 100 bin aşureyi vatandaşlara dağıtacak.

        Küçükçekmece Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı bu yıl da devam ediyor. Belediye ilçenin belirli noktalarında 10 gün boyunca 100 bin aşure dağıtacak. Başkanı Temel Karadeniz, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtarak, vatandaşların mübarek ayını ve Hicri yılbaşını tebrik etti. Sefaköy'de açılan stantta AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ile birlikte vatandaşlara aşure dağıtan Başkan Karadeniz, vatandaşların talep ve beklentilerini de dinledi. Karadeniz, aşure dağıtımında çocuklarla da yakından ilgilendi.

        Muharrem ayının paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayan Karadeniz, vatandaşların Hicri yıl başını da tebrik ederek, "Bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

        AŞURE DAĞITIMI DEVAM EDECEK

        Küçükçekmece Belediyesi 10 gün boyunca aşure dağıtımına ilçenin belli noktalarında devam edecek. Küçükçekmece ve Tepeüstü Meydan, ArenaPark AVM karşısında da yapılacak olan dağıtımlarla, toplamda 100 bin adet aşure dağıtımı gerçekleşmiş olacak.

        (HG-HA-Y)

        15.10.2015 10:24:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler