Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ DAMAL İLÇE BAŞKANINDAN YALANLAMA

        AHMET RIFAT VURAL

        ARDAHAN (İHA) - AK Parti Damal İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok bir yerel gazetede kendi beyanıymış gibi çıkan haberi kesin bir dille yalanladı.

        Derdiyok Ardahan'da bir yerel gazetede çıkan haberi yalanlayarak "Damal'a ikinci bir cami yaptıracağız gibi bir söylem kullanmadığımı kamuoyuna bildirmek istiyorum. İlçemizde zaten mevcut bir camimiz var ve bu cami İlçemizin ibadet ihtiyacını fazlasıyla karşılamaktadır. Hemen hemen tamamının alevi olduğu bir ilçede bu tür etnik değerlere saygısızca yapılan haberler, Damal ilçemizde yükselen AK Parti oylarımızı düşürmek amaçlıdır. İlçemizin cami ihtiyacı olsa zaten bunu gerekli yerlere bildirir ve inşası için her türlü girişimleri yaparız. Ancak böyle bir ihtiyaç ve talep olmamasına rağmen yapılan bu art niyetli haber ilçe halkını kışkırtmak amaçlıdır. Yapmadığım bir beyanatı benim ağzımdan haber yapan o yerel gazetenin amacı Damal ilçesinde yaptığımız çalışmaları provake etmek, halkla olan bağımızı koparmak için yapmış olduğu yalan ve mesnetsiz haberdir." dedi.

        (ARV-AA-Y)

        15.10.2015 16:32:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler