Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR'İN İLÇELERDE YATIRIM HAMLESİ SÜRÜYOR

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerde gerçekleştirdiği yatırım hamlesi programlarına Çeltik, Yunak ve Tuzluzçu ile devam etti.

        AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Çeltik Belediye Başkanı Mehmet Ekizoğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Abdülmelik Ötegen, Süleyman Şenol Aydın, Meclis üyeleri, daire başkanları, muhtarlar ve davetlilerin katıldığı programlarda Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelere yapılan ve yapılacak yatırımlar anlatılarak incelemelerde bulunuldu.

        Konuşmasında Türkiye'nin çok ciddi bir yol ayrımına girdiğini, çok kritik bir süreçten geçildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 1 Kasım seçimlerinin sadece Konya ile ilgili değil, Türkiye için de önemli bir kilometre taşını oluşturduğunu ifade etti. Emperyalistlerin Türkiye'de istikrar istemediğini kaydeden Başkan Akyürek, "Etrafımız ateş çemberi. İslam coğrafyasının neredeyse tamamında kan dökülüyor. 21. yüzyıl emperyalizminin özelliği terör ve kaosla devlet düzenini ortadan kaldırarak devam etmek. Maalesef Türkiye'yi de bu ateş çemberinin içine çekmeye çalışıyorlar. Ülkemiz Selçuklu, Osmanlı mirasının yaşandığı bir ülkedir. Ülkemiz bu oyunlara gelmeyecektir. Konya olarak, ülke olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.

        Konya'da oynanan ve Milli Takımın doğrudan Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandığı İzlanda maçının dünyayı etkilediğini vurgulayan Başkan Akyürek, sadece Milli Takım değil, Konya'nın da Avrupa finallerine kalmış olduğunu söyledi.

        AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanan milli maçlara değinerek, "O muhteşem stattaki muhteşem seyircimiz, muhteşem ambiyans bize Fransa yolunu açtı. Onun için bu güzel stadı yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız övgüyü hak ediyor" dedi.

        Konuşmasında bölgeye yapılan yatırımları da anlatan Baloğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir siyasi ayrım gözetmeden hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

        (İHA-İP-Y)

        17.10.2015 18:13:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler