Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜNAY'IN ESNAF ZİYARETİ

        - HALK SİYASİ BELİRSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ak Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay, beraberindeki bir heyetle esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

        Emek Mahallesi Ertaş Caddesindeki dükkanları dolaşan Emine Nur Günay, esnafın sıkıntılarını dinledi. Günay'a büyük bir hürmet gösteren ve siyasi belirsizlikten şikayetçi olduklarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar, doların yükselmesiyle birlikte hayat pahalılığının arttığını belirtti. Bir an önce tek parti hükümetinin kurulması gerektiğini ifade eden esnaf ve vatandaşlar, Emine Nur Günay'ın, Başbakan Davutoğlu'nun ekonomi danışmanı olması dolayısıyla Eskişehir'e çok faydalı olacağını ifade etti. Ziyaretler esnasında bazı vatandaşlar, MHP'nin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte yanlış politikalar uyguladığını, bu seçimde Ak Parti'yi destekleyeceğini söyledi.

        Ziyarete, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Ak Parti Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mürsel Çavdar, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ülker Can, Ak Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır, Emek Mahallesi Temsilcisi Metin Kırdaş, Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt, Günyüzü Belediye Meclis Üyeleri; Hüseyin Sarıkaya, Mehmet Tevfik Şahin, Odunpazarı Belediye Meclis Üyeleri; Halil Çelik, Ahmet Özdamar, Ak Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Av. İbrahim Poyraz, Odunpazarı Eski Meclis Üyesi Celil Öncü de katıldı.

        (İHA-MET-Y)

        20.10.2015 13:29:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler