Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALTA, YAYLALARDA AK PARTİ'NİN İCRAATLARINI ANLATIYOR

        TRABZON (İHA) - AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Muhammet Balta, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği Tonya ilçesinde köyden yaylaya kadar bir çok yeri gezerek yöre halkı ile beraber oldu.

        Milletvekili Balta Tonya Karaağaclı, İskenderli Yokçukur, ve Livaloba yaylasına ziyaretlerde bulundu.

        Balta, ziyaretlerde tarladan eve kadar bütün yöre halkına ulaşarak AK Parti'nin 13 yılda yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. AK Parti'nin emeklilerin yanında olduğunu ifade eden Balta, "Memur emeklilerimize verdiğimiz gibi tüm Bağkur emeklilerimize de yıllık bin 200 TL ilave edeceğiz. Yüzde 15'ten yüzde 10'a indirdiğimiz Bağkur Sigortalısı olan esnafımızın emekli aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik Destek primi kesintisini tamamen kaldıracağız. TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız. Bu çerçevede emeklilerimize 240 taksitle aylık 250 TL bedel ile konut sahibi olma imkanı sağlayacağız. Emekli aylıklarını emeklilerimize evinde ödemeye başladık. Emeklilerimizin banka kuyruklarında çile çekmelerine son verdik. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte emeklilerimize gelir seviyesini alacağımız tedbirlerle yükseltmeye devam edeceğiz" dedi.

        (EK-ÖS-Y)

        21.10.2015 08:52:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler