Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN DEMİRCAN'A ATAŞEHİR'DE YOĞUN İLGİ

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ataşehir'de seçim çalışmalarına katıldı. AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı'nın eşlik ettiği çalışmalar uzun süre yağmur altında devam ederken, Demircan'a Ataşehirli esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı'yla birlikte seçim çalışmalarına katıldı. Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleşen çalışmalar yağmur altında saatlerce sürdü. Esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Demircan, yolda gördüğü herkese selam vererek hatırını sordu.

        CHP ATAŞEHİR İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ

        Cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşlara merhaba diyen Başkan Demircan, CHP İlçe binasını ziyaret ederek Başkan Hakkı Altınkaynak ile bir süre sohbet etti.

        Başkan Ahmet Misbah Demircan'la hatıra fotoğrafı da çektiren vatandaşlar, böyle bir ziyaretin kendilerini çok memnun ettiklerini ifade ederek, AK Parti'nin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirdiler.

        (HÇ-HA-Y)

        23.10.2015 11:51:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler