Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA EFLANİ'DE

        YASİN ERDEM

        KARABÜK (İHA) - MHP Karabük milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın Eflani'de seçim çalışmalarını devam ettirdiler.

        Eflani ilçe yöneticileri ile birlikte esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Kar ve Aydın gördükleri ilgi ve destek karşısında Eflanililere teşekkür etti.

        Gittikleri her yerde yoğun ilgi ile karşılanan MHP milletvekili adayları Eflani'de de yoğun ilgi ile karşılaştılar. 1 Kasım seçimlerinin ülke için önemli olduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın 2 Kasım sabahı ülkede her şeyin değişeceğini söylediler.

        "EFLANİ HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

        Gördükleri ilgi ve destek karşısında Eflani halkına teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Dr. Adem Kar " Bugün Eflani ilçemizde seçim çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bizlere gösterilen ilgiden çok mutlu olduk. Gerek esnaflarımız gerekse halkımız bizleri çok güzel bir şekilde karşıladılar. 1 Kasım tarihinde desteklerini bizden yana kullanacaklarını söylediler. Bu sevgi ve ilgi karşısında ben bir kez daha Eflani halkımıza sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum" dedi

        "DÖNÜM NOKTASI OLACAK"

        1 Kasım seçimlerinin ülke ve Karabük için dönüm noktası olacağını belirten Dr. Adem Kar " Halkımıza bu seçimlerin çok önemli olacağını anlatıyoruz. Partimizin iktidarında ülkemizi ve Karabük'ü çok güzel bekliyor. 1 Kasım tarihideki seçimler ülke ve Karabük için dönüm noktası olacak" dedi.

        (YE-YE-Y)

        23.10.2015 17:07:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler