Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNNAR VE CORA SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

        TRABZON (İHA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Araklı'da, milletvekili adayı Salih Cora ise seçim çalışmalarını Çarşıbaşı ilçesinde sürdürüyor.

        1 Kasım seçimleri için yoğun bir şekilde çalışan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, Çarşıbaşı'nda vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbet toplantısında konuştu. Cora, "Seçim çalışmalarında AK Parti her yerde var. Mahalle mahalle, köy köy her yere gidiyoruz. Biz gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimleri sonuçlarına göre 1 Kasım'da inşallah çok daha iyi bir sonuçla çıkacağız. Teşkilatlarımızın moral, motivasyonu ve AK Partili seçmenlerimizin 1 Kasım'a hazırlanmaları, heyecanları ve 'üzerimize ne düşüyorsa yapacağız' ifadeleri bunu göstermektedir" dedi.

        Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ise Araklı ilçesinde çalışmalarını sürdürdü. Günnar, ilçede ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlara 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatarak, seçimlerde destek ve dua istedi. AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Araklı ilçesine misafir oldu. İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkanı Recep Çebi ve yöneticilerin karşıladığı Günnar, ilk önce parti binasında durum değerlendirme toplantısı yaptı. Günnar, ziyaretlerinde vatandaşlardan AK Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu dile getirerek, "7 Haziran seçimlerin de AK Parti'ye oy vermeyen insanların bu seçimde oy vereceklerini bizzat bizim yüzümüze söylüyorlar. 7 Haziran ile 1 Kasım çok farklı olacak. Bunun sinyallerini ve ışığını gördüm. Vatandaşlarımız istikrar ve huzur için oylarını AK Parti'ye vereceklerini açıkça beyan ediyorlar. İnsanlarımızın şu anda özellikle 7 Haziran'dan bu yana geçen süre içerisinde, 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki fark ne diye soracak olurlarsa, bunun en bariz örneğini esnafımıza ve vatandaşımıza uğradığımızda çok net bir şekilde görebiliyoruz. Vatandaşlar, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceğinin seçimi olduğunu fark etmiş olması bizleri son derece mutlu etmektedir. 7 Haziran'da serzenişte ve uyarıda bulunan arkadaşlarımızın, büyüklerimizin, gençlerimizin tamamı şu anda bizim için dua ediyorlar. O gün ki serzenişin neticesinde bugün gelmiş olduğumuz noktanın ülkemizin geleceği açısından ne kadar önem arz ettiğini bizlere bugün mesaj olarak veriyorlar. Allah'ın izniyle şu anda yakalamış olduğumuz hava, 3 Kasım 2002 tarihi seçimlerindeki anlayış neyse, şu anki durumumuzun aynı duygular içerisinde olmuş olmasını vatandaşımızın görmüş olması, fark etmesi bizlere çalışma azmi vermektedir. Tüm bu güzellikleri seçmenlerimizde görmüş olmak bizleri son derece mutlu etmektedir" diye konuştu.

        (BK-ÖS-Y)

        24.10.2015 15:49:44 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler