Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALTUNYALDIZ İLÇELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

        KONYA (İHA) - AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, beraberindeki partililer ve heyetle birlikte Bozkır, Hadim ve Taşkent'te incelemelerde bulundu.

        AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Dijitürk yayıncı kuruluş, İller Bankası yetkilileri ve Çevre Şehircik Bakanlığı üst düzey yetkilileri ve partililerle birlikte Bozkır, Hadim ve Taşken'ti ziyaret etti. Kentsel dönüşüm yapılacak bölgeleri yetkililerle birlikte gezerek incelemelerde bulunan Altunyaldız, restore edilmesi gereken yerleri ve yıkılıp yeniden yapılacak yerleri görmüş oldu.

        Öte yandan, yaklaşık 100 kişilik bir istihdam alanı olacak çağrı merkezi için öngörülen yeri de ziyaret eden Altunyaldız ve beraberindeki heyet, çağrı merkezi olacak yer için hemen hemen kesinleşmiş gözüyle baktıkları tespitinde bulundu. İlçe merkezinde yeni inşa edilen binanın dükkan katında faaliyet göstermesi düşünülen çağrı merkezi için yetkililerin bu yıl içerisinde açılış için kurdelenin kesilmesi yönünde ellerini çabuk tutacakları sözünü verdiler.

        (AH-Y)

        26.10.2015 11:17:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler