Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ İL BAŞKANI ARAT'TAN TEŞKİLATLARINA SON HAFTA UYARISI

        KONYA (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Musa Arat, bu Pazar yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde Konya'dan yeniden rekor destek ve tek başına iktidar için teşkilatlarına son bir uyarı yaptı.

        AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Serdar Küçük, Edip Emre Görgülügil ve Mustafa Baran ile birlikte Akşehir, Kulu, Cihanbeyli, Altınekin, Yunak, Çeltik, Tuzlukçu'ya giderek burada teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Musa Arat, AK Parti'nin tek başına iktidarı adına son bir gayret istedi.

        "BU ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN SON BİR GAYRET İSTİYORUZ"

        Söz konusu ilçelerde AK Parti İlçe Başkanları, ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkan ile yönetimleri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen İl Başkanı Musa Arat, Konya olarak seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini, bu son haftanın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek teşkilatlarından son bir gayret istedi. Başkan Arat, ilçe teşkilatı ziyaretlerinde, "Bugüne kadar çok fedakarca ve canla başla çalıştınız. Partimizi, iktidarımızı ve ülkemizi buralara hep birlikte getirdik. Ancak 1 Kasım için önümüzde yalnızca 5 gün kaldı. Sizden son bir gayret daha istiyoruz. Bu süreyi dolu dolu geçirelim. Hangi siyasi parti veya görüşten olursa olsun, ulaşamadığınız hemşehrilerimize gidelim, olmadı telefonla arayalım ve destek isteyelim. Bunu şehrimiz için, ülkemiz için ve geleceğimiz için yapalım. Konya olarak şu anda iyi durumdayız. Daha da iyi olabiliriz. Partimizin yeniden tek başına iktidarı adına bizlere düşen neyse yapalım. Bu bağlamda bu güzel ülkenin geleceği. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için son bir gayret istiyoruz" dedi.

        (AH-Y)

        26.10.2015 12:53:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler