Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN DEMİRCAN, ŞİŞLİLİLERLE BULUŞTU

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ataşehir'den sonra Şişli'de de esnaf ziyaretinde bulundu. Demircan, Şişli'de mahalleleri gezdi, vatandaşla buluştu, dert dinledi, mahalle esnafına hayırlı kazançlar diledi.

        Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ataşehir'den sonra Şişli'de de esnaf ziyareti yaptı. Demircan, erken saatlerde geldiği Şişli'de ilk önce AK Parti Şişli teşkilatını ziyaret etti. Şişli ilçe başkanı Ömer Fuat Günday ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Sefa meydanından Kurtuluş'a kadar olan sokakları gezerek vatandaşla buluştu, dert dinledi, mahalle esnafına hayırlı kazançlar diledi.

        EMEKLİ DİNLENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

        Şişli'de de büyük bir sevgiyle karşılaşan Başkan Demircan, sokakta karşılaştığı vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretini sürdürdü. 'Sabri Artman Vakfı Emekliler Dinlenme Eğitim ve Kültür Merkezi'nde yaşlı vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Demircan, burada Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile de bir telefon görüşmesi yaptı.

        AMATÖR SPOR KULÜP BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

        Şişli Öğretmen Evi'nde düzenlenen Amatör Spor Kulüp Başkanlarıyla yapılan toplantıya katılan Başkan Demircan, burada yaptığı konuşmada, her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını ifade ederek, Şişli'deki tüm Amatör Spor Kulüp başkanlarını bir hafta Kefken Çevre ve Yaz Kampında ağırlama sözü verdi.

        (HÇ-HA-Y)

        27.10.2015 09:38:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler