Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA ARPAÇAY VE AKYAKA MUHTARLARINDAN DESTEK

        IŞIK ÇAPANOĞLU

        KARS (İHA) - AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet Arslan ve Dr. Y. Selahattin Beyribey, Arpaçay VE Akyaka'da Muhtarlarla buluştu.

        Arslan ve Beyribey'e İl Başkanı Adem Çalkın, Eski il Başkanı Ensar Erdoğdu Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, Arpaçay İlçe Başkanı Zeki Elma ve Teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirilen istişare toplantısına Arpaçay ve Akyaka muhtarları yoğun ilgi gösterdi. Arpaçay ve Akyaka ilçesinde muhtarlarla bir araya gelinerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

        Milletvekili Adayları Ahmet Arslan ile Selahattin Beyribey, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini, 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonuçlarının hiçbir partiye tek başına iktidar olma yetkisinin verilmediği ve 7 Haziran sonrasında AK Parti'nin bütün çabalarına rağmen hükümetin kurulamadığı ve muhalefet partilerinin koalisyon ve seçim hükümeti kurulma sürecinde sorumluluktan kaçtıklarını ifade ettiler.

        AK Parti dışındaki partilerin hükümet kurulması ve ülkeyi yönetme noktasında sorumluluktan kaçmak için sürekli bahane üreterek ülkeyi hükümetsiz bıraktıkları ve bunun sonucunda istikrar ve güven ortamının bozulmasına sebep olduklarını ifade eden Arslan ve Beyribey, Ülkemizin ve Kars'ın istikrar ve güven ortamına ihtiyaç duyduğunu, 13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde ekonomi ve siyasi olarak ülkemizin dünyada söz sahibi ve etkin bir konuma geldiğini, bu etkinliğin ve istikrarın devamı için 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu ve tek başına iktidar olmaya en yakın partinin yine AK Parti'nin olduğunu vurguladılar.

        Muhtarlar ise AK Parti iktidar dönemlerinde Kars'a önemli yatırımların yapıldığını ulaştırma yatırımlarından Tarım ve Hayvancılığı bir çok alanda yapılan yatırımların devam etmesinin önemli olduğunu ve önceki seçimlerde olduğu gibi tam destek verecekleri belirtiler.

        (IÇ-AT-Y)

        30.10.2015 11:42:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler