Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SALİH CORA'DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

        TRABZON (İHA) - 1 Kasım Genel Seçimleri'nde 5. sıradan Trabzon Milletvekili seçilen Avukat Salih Cora, bir teşekkür açıklaması yaptı.

        Son 2 seçimde AK Parti'den 6. Sıra milletvekili adayı gösterilen ancak 1 Kasım seçimlerinde 5.sıradan milletvekili adayı gösterilen ve seçim bölgesi Tonya, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Şalpazarı'ndan hatırı sayılır bir oy alınması ile AK Parti'den Trabzon Milletvekili Salih Cora, seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Kendisine verilen büyük desteğin sorumluluklarını çok daha arttırdığını ifade eden Cora "Siyasetin sabır işi olduğunu ilke edinmiş bir siyasetçi olarak 1 Kasım'da hemşehrilerimizin teveccühünü kazanarak milletvekili seçildiğim için büyük bir şükran ve memnuniyet duymaktayım. Siyasete girdiğim ilk günden bugüne kadar partime asla küsmedim. İki dönem 6. sıra adayı oldum ancak bir an olsun nefsime mağlup olup çalışmayı bırakmadım ve 1. sıra adayıymış gibi Trabzon'u karış karış adımladım. Ve bugün sabrımızın, sadakatimizin karşılığını Trabzon Milletvekili olarak almaktan dolayı anlamlı bir sevinç yaşamaktayım. Almış olduğum büyük destekle sorumluluklarımın çok daha arttığının farkındayım. 1 Kasım öncesi dediğimiz gibi artık gece gündüz demeden, yorulmadan, bir an olsun zaafiyet göstermeden insanlarımızın yüzünü güldürmek, çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakmak amacıyla çaba göstereceğiz. Salih Cora olarak verdiğim tüm sözlerin arkasındayım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

        Seçim çalışmaları sırasında kendisine destek veren tüm hemşehrilerine, partisinin tüm adayları, il başkanı ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür eden Cora "Artık Trabzon'a verdiğimiz sözleri tutma zamanıdır. 'Memleket Meselesi' demiştik 1 Kasım için. hemşehrilerimiz görevlerini hakkıyla yerine getirmiştir. Bundan sonra görev sırası bizdedir. Parti ayrımı yapmadan Trabzon'a hizmet edeceğiz. Artık tüm Trabzon tek vücut olacak bizler de onların vekilleri olarak kentimize yapılacak tüm hizmetlerin takipçisi olacağız. Allah'ın izniyle hemşehrilerimize en güzel teşekkürü Trabzon'a damga vuracak hizmetlerimizle edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (BK-ÖS-Y)

        02.11.2015 15:01:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler